Werkzaamheden en opdrachten die ik heb uitgevoerd
Educatief materiaal dat ik (mede) heb ontwikkeld
Opleidingen/cursussen die ik gevolgd heb

Organisaties waar ik voor gewerkt heb en waar ik mee samen heb gewerkt aan opdrachten;

 rehabinhollandpwnpaswerk

perspectiefyuliusPassion HRbreider stichting

gemente velsenGGZ Frieslandinholland acadamyde meergroep

cordaanhaarlemde regenboog groepps-innovatie

am groepSBCMRIBWdijk en duin

ivio didactiekbedrijfssimulatiesdivosaggnet


promenscarebeursvloerggzingeest


Ik geloof in de kracht in ieder mens en ieder team. Het is mijn kracht om mensen zelf in beweging te laten komen. Dit doe ik door actief te luisteren, open op te stellen,  opvattingen te benoemen, patronen te herkennen, aan te sluiten, confronteren, leervragen gezamenlijk praktisch maken, belemmeringen concretiseren en acties effectief en haalbaar formuleren. Doelen helpen een wens concreet te maken.

Door mijn ruime werkervaring en opleidingen beschik ik over een diversiteit aan interventie mogelijkheden en instrumenten die ik op het juiste moment in kan zetten zodat men zelf tot inzichten komt en het daadwerkelijk nemen van stappen. Maar het allerbelangrijkste vind ik om interesse te hebben in de mens waar ik mee in gesprek ben.

U kunt bij mij terecht voor individuele coaching, team coaching, training en het ontwikkelen van educatief materiaal. Ik heb ook ruime ervaring met veranderprocessen. Vanuit mijn leidinggevende en coachende functies in diverse projecten en bedrijfsprocessen en vanuit mijn functie als docent en ontwikkelaar bij Rehabilitatie’92 en de Hogeschool INHOLLAND. Een gezamenlijke visie en gemeenschappelijke doelen helpen om  concreet samen  te werken. Mijn interventies sluiten aan bij de ontwikkelingsfase waarin het team zich bevindt. Ik laat het team werken naar de volgende ontwikkelingsfase.